|
У категорії матеріалів: 3 Показано матеріалів: 1-3 |
|
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Шанувальникам Пу Еру!
Молочний пу ер виготовляється з класичного чайного листя пу ер за допомогою штучної ароматизації. Молочний пуер нормалізує обмін речовин, омолоджує шкіру і при регулярному вживанні підтримує її в хорошому стані, чайне листя пу еру сприятливо впливає на весь організм, оздоровлюючи і омолоджуючи його, виводячи з нього токсини. Пу ер нормалізує цукор в крові і перешкоджає розвитку ракових захворювань. Чайне листя для виготовлення молочного пу еру вирощують в провінції Юньнань, високо в горах (середня висота, на якій ростуть чайні дерева, 1800 метрів над рівнем моря). Молочний пу ер проходить традиційні етапи обробки чайного листя: збір, зав'ялення, потім скручування і пресування. Ароматизують молочний пу ер так - спочатку в процесі виробництва використовують сік незрілого ананасу, а потім молочну сироватку. Молочний пу ер тонізує і бадьорить організм, дарує свіжість і енергію. У настої присутні м'який і тонкий молочний смак і аромат. Крім того настою притаманні деревні нотки, горіхові і фруктові, але вони не так яскраво виражені, як у класичних пу ерах, що робить молочний пу ер менш терпким, дуже ніжним і м'яким. Чай пу ер можна заварювати до 5 разів. Чайне листя при перезаварюванні не дає гіркоти.
Про чай |
Переглядів: 1449 |
Додав: Lagol |
Дата: 25.02.2013
|
|
Японський
архіпелаг знаходиться на сході зони лаврових лісів і чай, як складова рослина
цієї зони, міг рости на його території, однак жодних ознак поширення чаю в
Японії природним шляхом в минулому не зафіксовано. Знання ж про техніку
вирощування, обробки і приготування чаю потрапила до архіпелагу лише у 9
столітті з Китаю, на початку періоду Хей'ан. Припускають, що культура чаювання
з'явилася у Японії після 804 року, коли буддистські ченці Кукай і Сайтьо
повернулися зі стажування у китайській імперії Тан на батьківщину. Поштовхом до
розвитку цієї культури стала діяльність монаха Ейтю, який після 30-річного
перебування в Китаї поширював серед аристократів і духовенства двору Імператора
Саґи заморський звичай розпиття чаю. Наприкінці 9 століття мода на чаювання
зникла, проте у буддистських монастирях столиці залишилась практика поїти
ченців чаєм під час всенічних молебнів і служінь в якості антиснодійного. З
цією метою чай вирощували на маленьких чайних садах цих монастирів, а також
садах Імператорського палацу.
Про чай |
Переглядів: 2077 |
Додав: Lagol |
Дата: 20.01.2011
|
|
Кокейча чудовий японський зелений чай, зовсім не схожий на своїх китайських зелених побратимів. Натура цього чаю - свіжість. Свіжість молодої весняної зелені, що надихає аромат природи, яка пробуджується. Кокейча - чай з неймовірною свіжістю. Такого fresh-ефекту не демонструє, мабуть, жоден інший японський, і тим більше китайський чай. Кокейча має незвичайний зовнішній вигляд.
Про чай |
Переглядів: 1351 |
Додав: Lagol |
Дата: 23.09.2010
|
|
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0 |
|