Неділя, 24.11.2024, 04:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » Статті » Про сир

У категорії матеріалів: 4
Показано матеріалів: 1-4

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
Молокозавод Шабац існує більше 70 років. А у складі Концерну "Фармаком МБ" з 2004 року року - після приватизації.

Оснoвная діяльність компанії - це виробництво і переробка молока та молочних продуктів.

Після приватизації, виробництво інтенсивно розвивається. У короткий термін збільшує свої потужності, модернізує виробництво, прийом молока збільшується з 70 на 240 тонн. Інвестовано великі капіталовкладення і в кожному сегменті виробництва збільшено потужності. Практично все обладнання замінено новим, а розширення потужностей забезпечило і більш якісну роботу!
Про сир | Переглядів: 2237 | Додав: Lagol | Дата: 11.11.2011 | Коментарі (0)

Сир Грана ПаданоНерідко найцінніші твори люди створювали не в найкращі часи. Так, в 1000 році цистерціанскі ченці, які жили в долині ріки По, знайшли застосування для зайвого молока та створили один з найоригінальніших рецептів надзвичайно смачного сиру. 
Зерниста структура цього неповторного сиру обумовила його назву «грана» (грана - це зерно). Так з'явився чудовий сир неперевершеного якості Грана Падано DPO (назва, яка охороняється за походженням). Основним інгредієнтом Грана Падано DPO - це молоко. Особливий режим харчування корів та застосування надзвичайно суворих правил ведення сільського господарства гарантують унікальність його смаку і високу поживну цінність. Протягом більше ніж 1000 років Грана Падано виготовляється за незмінним рецептом з частково знежиреного молока, яке піддається тривалому процесу витримки, завдяки чому сир і набуває свого унікального аромату.
Про сир | Переглядів: 3358 | Додав: Lagol | Дата: 10.05.2011 | Коментарі (1)

Голландія по праву вважається країною сиру. За аналогією з французами - «жабниками» :) та італійцями - «макаронниками» :) у голландців теж є прізвисько: у XVII столітті сусіди-німці і фламандці звали їх «Ян Каас», тобто «сирний Ян» («Каас» по-голландськи означає «сир»). 
Так, українському споживачу поки що важко розбиратися в багатому асортименті імпортних сирів. Більшість з нас навіть не підозрює, що «Гауда», «Маасдам» або «Едам» - це сорти голландських сирів і одночасно назви міст, в яких ці сири готують вже сотні років. Але свого часу споконвічні марки голландських сирів не були офіційно захищені, і тому сьогодні вони виготовляються не тільки голландськими компаніями. Саме через це майже не асоціюються у нас з Голландією.

До цього часу багато українців сприймають голландський сир як сорт, а не як сир, створений у Голландії.


Розпочинаємо ламати стереотипи!!!!

Про сир | Переглядів: 3755 | Додав: Lagol | Дата: 14.04.2011 | Коментарі (0)

Будинок сироварні у Нижньому СелищіСелиська сироварня – це соціальний проект, започаткований жителями Н.Селища та Європейським кооперативом Лонго Май. Вона переробляє молоко від сільського населення, яке проживає неподалік від відомого Поля нарцисів у Карпатах. Корови годують виключно натуральними кормами. З метою виготовлення якісного сиру, кількість його обмежена. Молоко кожного постачальника щодня контролюється.

Про сир | Переглядів: 5406 | Додав: Lagol | Дата: 09.09.2010 | Коментарі (2)

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Про каву [2]
Про чай [3]
Про мате [3]
Про шоколад [1]
Про сир [4]
Патріотичний [2]
Пошук
Друзі сайту
Рівненщина: регіональний інформаційний портал
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нас читають