Середа, 27.11.2024, 21:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » Статті » Про сир

Сир млекарні ШАБАЦ (Сербія)
Молокозавод Шабац існує більше 70 років. А у складі Концерну "Фармаком МБ" з 2004 року року - після приватизації.

Оснoвная діяльність компанії - це виробництво і переробка молока та молочних продуктів.

А ла Каймак 150г, 70% М'який білий сир, дуже схожий на "Сирко", але відрізняється сильнішим кисло-молочним смаком.

Після приватизації, виробництво інтенсивно розвивається. У короткий термін збільшує свої потужності, модернізує виробництво, прийом молока збільшується з 70 на 240 тонн. Інвестовано великі капіталовкладення і в кожному сегменті виробництва збільшено потужності. Практично все обладнання замінено новим, а розширення потужностей забезпечило і більш якісну роботу!
За попередні 6 років, інвестовано у кожен цех, тепер кожен продукт виробляється на нових сучасних лініях - все це з метою поліпшення якості продукції.

На початку 2008 року, розпочав роботу новий цех - Цех стерильної продукції, в якому виготовляють всі молочні напої.

Сир м'який "СИРКО", 100г, 60% М'який білий сир з дуже ніжним, злегка солоним вершковим смаком. Аналог Філадельфії. Відмінно підходить для приготування суші і чізкейк.

Молокозавод має довгу та багату традицію виробництва сирів і крем-сирів, таких як СІРКО або Ала КАЙМАК. А також сирів найвищої якості - Млада сир і ФЕТА, які виробляються у повністю автоматизованому цехові, в захищеній зоні зі стерильним повітрям. Це найсучасніша і найбільша виробнича лінія в світі. А спосіб виробництва повністю натуральний, без штучних добавок і консервантів!

Молокозавод єдиний в Сербії, який повністю контролює всі сегменти виробництва сирів - має власне виробництво упаковок в строго контрольованих умовах, оскільки власна упаковка забезпечує повну защту продукції.

В Кав'ярні на Петлюри можна придбати таку продукцію сербської млекарні - Сербська бринза, Крем-сир СИРКО, а також м'який сир Каймак.


Сербська бринза 250, 45%  Бринза, яка має ніжний смак, в міру розсипчаста, ідеально підійде для салатів.

Сьогодні продукція молокозаводу це лідер, як у Сербії, так і в у Європі. А така продукція як Фета сир, Сирко і Ала Каймак цікава споживачам і за межами континенту - в чому свідчить її експорт до Америки. Молокозавод продовжує розвиватися, інвестиції тривають, вони будуть гарантувати подальші розвиток, розширення потужностей і постачання продукції на внутрішній і зовнішній ринок. А багата виробнича програма освоює внутрішній і регіональний ринок, а в той же час представлет собою великий експортний потенціал.



Джерело: http://farmakommb.com/index.php?option=com_content&view=article&id=29&Itemid=58&lang=ru
Категорія: Про сир | Додав: Lagol (11.11.2011)
Переглядів: 2238 | Теги: Сербія, Шабац, сир, Рівне | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Про каву [2]
Про чай [3]
Про мате [3]
Про шоколад [1]
Про сир [4]
Патріотичний [2]
Пошук
Друзі сайту
Рівненщина: регіональний інформаційний портал
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нас читають