Четвер, 02.05.2024, 04:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » Архів матеріалів

ЗАКВАСКА БАКТЕРІАЛЬНА  КВАС VIVO для домашнього приготування квасу.

Закваска КВАС VIVO призначена для приготування квасу в домашніх умовах.

Квас – це традиційний слов’янський напій. Квас ефективно втамовує спрагу і має приємний смак. Крім того у квасі багато корисних властивостей.

Домашній квас – це справді натуральний продукт. Крім того, виготовлений із закваски VIVO, квас містить молочнокислі бактерії, які нормалізують роботу кишечника. Домашній квас не містить барвників, консервантів, штучних ароматизаторів. ... Читати далі »

Переглядів: 1764 | Додав: Lagol | Дата: 09.08.2010 | Коментар (0)

ІНСТРУКЦІЯ з приготування кисломолочних продуктів із заквасок в ТЕРМОСІ

 1) 1 літр молока прокип'ятити 5 хв. Охолодити до вказаної температури. Молоко торгівельної марки «На здоров'я» достатньо підігріти до вказаної температури.

2) Закваску у флаконі залити кип'яченою водою кімнатної температури до 2/3 флакона, закрити кришечкою. Ретельно розбовтати до повного розчинення.

3) Вилити розчинену закваску до молока, ретельно перемішати і залишити для квашення в термосі. ... Читати далі »

Переглядів: 1640 | Додав: Lagol | Дата: 09.08.2010 | Коментар (4)

ІНСТРУКЦІЯ з приготування кисломолочних продуктів із заквасок в ЙОГУРТНИЦІ 

1) 1 літр молока прокип'ятити 5 хвилин. Охолодити до кімнатної температури. Молоко торгівельної марки «На здоров'я» кип'ятіння не потребує.

2) Закваску у флаконі залити кип'яченою водою кімнатної температури до 2/3 флакона, закрити кришечкою. Ретельно розбовтати до повного розчинення.

3) Вилити розчинену закваску до молока та ретельно перемішати.

4) Розлити в стаканчики йогуртниці, стаканчики кришками не закривати. Поставити стаканчики в йогуртницю, включити її та закрити кришкою. Встановити час. ... Читати далі »

Переглядів: 1508 | Додав: Lagol | Дата: 09.08.2010 | Коментар (1)

У кав'ярні для наших клієнтів пропонуються бактеріальні закваски і дієтичні добавки Державного підприємства бактеріальних заквасок Технологічного інституту молока і м'яса УААН. Закваски є пробіотиками. Вони містять дружні до людини чисті культури молочнокислих і біфідобактерій. Бактеріальні препарати застосовуються для приготування кисломолочних продуктів в домашніх умовах. Такі продукти відрізняються високою якістю, гарантованою свіжістю, відсутністю різних добавок. Крім того, вони насправді живі.

Завдяки високому вмісту живих корисних бактерій і молочної кислоти кисломолочні продукти домашнього приготування пригнічують розвиток хвороботворних і гнильних мікробів в кишечнику, сприяючи відновленню мікрофлори, зміцненню імунітету, нормалізації травлення. Також бактеріальні препарати застосовуються в чистому вигляді без процесу закваски молока, як пробіотіки - препарати, що сприяють нормалізації мікрофлори.

... Читати далі »

Переглядів: 6322 | Додав: Lagol | Дата: 31.07.2010 | Коментар (0)

В нашій кав'ярні з'явився для продажу новий чай:

1. Чистий ПУ ЕР.
2. ПУ ЕР з шматочками манго та маракуї.
3. Золоті голки - білий китайський чай.
4. Золотий Юннань - унікальний чорний китайськи чай.
5. АССАМ FTGFOP - якісний індійський чай першого та другого збору.

... Читати далі »

Переглядів: 983 | Додав: Lagol | Дата: 31.07.2010 | Коментар (0)


Ця суміш є предметом особливої гордості. Вдала комбінація декілька кавових смаків, результатом якої є об'єднання всіх ароматів в неповторний за своїми якостями букет.

Тепер каву "5 зірок - 100% арабіка" можна скуштувати в Кав'ярні на Петлюри.

... Читати далі »

Переглядів: 1264 | Додав: Lagol | Дата: 20.06.2010 | Коментар (0)

11 липня – Всесвітній день шоколаду!

До такої урочистої події :) в кав'ярні можна скуштувати гарячого білого шоколаду.

Гарячий шоколад – це вишукані ласощі, які не залишать байдужим нікого. Така солодка насолода доторкнеться до струн душі будь-кого, хто спробує хоча б ковток нашого магічного напою.
До шоколаду подають мигдальні горішки - заходьте! скуштуйте!

Читати далі...

Переглядів: 1398 | Додав: Lagol | Дата: 19.06.2010 | Коментар (0)

Не відмовляйтесь від МАТЕ, коли його Вам пропонують! Запрошення взяти участь в МАТЕритуалі - це комплімент та жест дружби. Відмова - це страшна образа! Зверніть увагу на цих індіанців Гуарані на привалі. Один з них з подякою приймає калабас з рук себадора, а інший заточує мачете для того, хто відмовиться :)

Далі...

Переглядів: 1004 | Додав: Lagol | Дата: 23.01.2010 | Коментар (0)

"Кав'ярня на Петлюри" ексклюзивно пропонує каву виробництва швейцарської компанії "La Semeuse”.

Компанія "La Semeuse”, вже більше 100 років займається обжарюванням кави і на сьогоднішній день є визнаним еталоном якості в Швейцарії та Франції. Вона є однією з найпопулярніших торгівельних марок кави у Європі.

Для приготування кави La Semeuse використовується арабіка центрально- і південноамериканського походження, яку інколи змішують з індійськими або африканськими сортами. В процесі приготування сумішей La Semeuse враховує навіть способи приготування кави.

У асортименті кави компанії "La Semeuse" представлені моносорти з найвідоміших плантацій світу і кавові суміші кращих сортів кави з різних регіонів світу. Головним секретом успіху кави La Semeuse є виключно якісне зерно і спеціальні рецепти обжарювання.

У кав'ярні можна скуштувати такі відомі сорти та суміші кави:
- Дон Марко;
- Версал ... Читати далі »

Переглядів: 1129 | Додав: Lagol | Дата: 12.01.2010 | Коментар (0)

   Знаменита на весь світ «чайна трійця»

Darjeeling – означає "вишуканий"
Darjeeling – це назва одного з найкрасивіших в світі кур ... Читати далі »

Переглядів: 996 | Додав: Lagol | Дата: 02.01.2010 | Коментар (0)

« 1 2 3 4 »
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Рівненщина: регіональний інформаційний портал
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нас читають