Вівторок, 07.05.2024, 14:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2010 » Червень » 20 » Новинка: 100% арабіка Молінарі
09:38
Новинка: 100% арабіка Молінарі


Ця суміш є предметом особливої гордості. Вдала комбінація декілька кавових смаків, результатом якої є об'єднання всіх ароматів в неповторний за своїми якостями букет.

Тепер каву "5 зірок - 100% арабіка" можна скуштувати в Кав'ярні на Петлюри.






Історія Дому Кави Молінарі

Родовід сім'ї Molinari розпочинається з початку дев'ятнадцятого століття, коли, в 1804 році, бізнес Fratelli Molinari відкрився в Модене, діючи в харчовому секторі. Компанія була заснована Джузеппе Molinari.  Родинний бізнес процвітає і, в 1880 році, стає постачальником Савойського Королівського Дому. Не дивлячись на свої королівські зв'язки, сім'я пристрасно бажала розповсюдити "коріння" фірми по всьому регіону.

Отже, коли старі кавові дома були засновані в Італії протягом століття Просвіти, включаючи "Pedrocchi" в Падуї, "Florian" у Венеції і "Caffe Greco" в Римі, заслуживши на свою репутацію як місце зустрічі артистів і представників інтелігенції того часу і також як притулок для політичного і патріотичного вираження, Модена - жваве місто, що затишно розташувалося в долині По, стає свідком створення в 1911 році родинного бару Molinari (щоб бути визначеним і стати відомим під сучаснішим описом "бару", залишивши старий термін вісімнадцятого століття "Coffee House" = "Кавовий будинок"), що знаходиться на вулиці Емілія. Успіх, здобутий в місті, спонукає сім'ю розширити справу в області виготовлення кави.  Перші приміщення родинного бізнесу було споруджено засновником Джузеппе і його сином Альберто, який з'являється в 1944 році, придбавши кавові заводи і устаткування.

Головний офіс компанії знаходиться в центрі міста, на вулиці Rismondo - 38.  У 1955 році бізнес розширюється, збільшує асортимент продукціі і переміщається на вулицю Modonella, як і раніше в центрі Модени, де Альберто розпочинає бізнес з обжарювання кави, названий в 1962 році "Ticaf snc di Molinari".

Бізнес продовжує розвиватися і переміщається на вулицю Fanti - 206, близько до залізниці, трохи далі від міського центру, де кавові запахи вважали неприємними. Тут було більше простору і компанія могла краще вирішувати свої потреби: великі складські площі та службових приміщень, лабораторії і приміщення офісу.

На цій стадії розвитку, в 1977 році, корпоративний статус компанії змінюється в статус компанії, обмеженої акціями (SPA). У 1990 році Ticaf виходить з асоціації, узявши родинне ім'я "Caffe Molinari spa". Це рішення - частина довгострокових проектів, передбачливих капіталовкладення до фонду дослідження нових пакувальних технологій. Мета - запустити у власну каву інноваційні системи. Таким чином, відкриваються нові горизонти, дозволяючі Caffe Molinari розвивати продаж кави еспрессо: у Італії за межами регіону Емілія Романія і за кордоном, в числі країн по всьому світу.  Сьогодні бізнесом керує син Альберто Джузеппе – вже п'яте покоління.

В Кав'ярні на Петлюри можна скуштувати два найкращих сорта кави "5 зірок" - суміш 100% арабіки та суміш арабіки з робустою.

Заходьте - ми раді Вас вітати!!!


Переглядів: 1265 | Додав: Lagol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту
Рівненщина: регіональний інформаційний портал
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нас читають