Понеділок, 20.05.2024, 02:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2010 » Липень » 31 » Йогурт та кисломолочні закваски для домашнього приготування
15:12
Йогурт та кисломолочні закваски для домашнього приготування
У кав'ярні для наших клієнтів пропонуються бактеріальні закваски і дієтичні добавки Державного підприємства бактеріальних заквасок Технологічного інституту молока і м'яса УААН. Закваски є пробіотиками. Вони містять дружні до людини чисті культури молочнокислих і біфідобактерій. Бактеріальні препарати застосовуються для приготування кисломолочних продуктів в домашніх умовах. Такі продукти відрізняються високою якістю, гарантованою свіжістю, відсутністю різних добавок. Крім того, вони насправді живі.

Завдяки високому вмісту живих корисних бактерій і молочної кислоти кисломолочні продукти домашнього приготування пригнічують розвиток хвороботворних і гнильних мікробів в кишечнику, сприяючи відновленню мікрофлори, зміцненню імунітету, нормалізації травлення. Також бактеріальні препарати застосовуються в чистому вигляді без процесу закваски молока, як пробіотіки - препарати, що сприяють нормалізації мікрофлори.

В продажі є:

1. Йогурт VIVO.

2. Йогурт VIVO з лактулозою.

3. Стрептосан VIVO.

4. Кефір VIVO.

5. Біфівіт VIVO.

6. Ацидолакт VIVO.

7. Віталакт VIVO.

8. Стрептосан VIVO.

9. Сімбілакт VIVO.

10. Сімбілакт VIVO з лактулозою.

Ціна одного флакону із заквасками від 8 до 10 гривень. За умови зберігання материнської закваски можна приготувати до 3 літрів продукту із одного флакону.

Приготувати живий кисломолочний продукт власноруч дуже просто!

Для цього Вам знадобиться молоко, спеціальна бактеріальна закваска та йогуртниця або термос.

Процес сквашування молока триває кілька годин, але Вашої особистої участі знадобиться лише 5 хвилин. Але результатом буде насолоджуватись вся родина: і дорослі, і навіть наймолодші діти!

Ви завжди будете впевнені, що кисломолочний продукт, який Ви приготували дійсно живий, свіжий та не містить зайвих домішок.

Адже саме живі та свіжі кисломолочні напої найбільш ефективні для підтримки імунітету, нормалізації травлення, відновлення мікрофлори та зміцнення здоров’я.

До того ж це дуже смачно! Перед подачею до столу до цього блюда можна  додати мед, ягоди, горіхи або фрукти.

Запрошуємо скуштувати!!!

Адреса Державного підприємства бактеріальних заквасок Технологічного інституту молока і м'яса УААН.

Переглядів: 6324 | Додав: Lagol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
Рівненщина: регіональний інформаційний портал
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нас читають