Понеділок, 20.05.2024, 01:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2010 » Серпень » 9 » Інструкції для приготування кисломолочних продуктів №3
19:25
Інструкції для приготування кисломолочних продуктів №3

ЗАКВАСКА БАКТЕРІАЛЬНА  КВАС VIVO для домашнього приготування квасу.

Закваска КВАС VIVO призначена для приготування квасу в домашніх умовах.

Квас – це традиційний слов’янський напій. Квас ефективно втамовує спрагу і має приємний смак. Крім того у квасі багато корисних властивостей.

Домашній квас – це справді натуральний продукт. Крім того, виготовлений із закваски VIVO, квас містить молочнокислі бактерії, які нормалізують роботу кишечника. Домашній квас не містить барвників, консервантів, штучних ароматизаторів.

Використовуючи закваску і різну смакову основу (хлібні сухарі, фрукти або сухофрукти, овочі тощо) можна приготувати квас, який Вам до смаку. Хлібний квас очищає судини, покращує зір, покращує роботу печінки і навіть підвищує потенцію. Випитий натщесерце, квас покращує апетит і стимулює виділення шлункового соку.

Буряковий квас відновлює клітини печінки, має жовчогінну дію. Чистить судини, нормалізує кров'яний тиск і роботу шлунково-кишкового тракту.

Капустяний квас містить проти виразковий вітамін В, різні мікроелементи і біологічно активні речовини.

Селеровий квас корисний при хворобах шлунку, при ревматизмі, ожирінні, захворюваннях сечового міхура.

Імбирний квас корисний при виразковій хворобі шлунку, для підвищення апетиту і поліпшення травлення, при атеросклерозі, порушенні жирового обміну. Сприяє нормалізації стану кров'яних судин.

Приготувати квас дуже просто

На три літри питної води використовується один флакон закваски  КВАС-VIVO, 1 стакан цукру або меду і смакова основа: фрукти (будь-які фрукти або сухофрукти), овочі (буряк, селера, капуста, редька, імбир), будь-які соки або хліб (житні сухарі). Смакову основу і цукор або мед залити 0,5 - 1 літром окропу. Додати 2,0 - 2,5 літра холодної води. Таким чином, готова суміш має бути температурою 30-35 градусів. Після цього додається закваска КВАС VIVO, суміш перемішується і залишається для сквашування при кімнатній температурі на 16 – 24 години. Чим тепліше в кімнаті – тим швидше квас буде готовий. Ємність рекомендується прикрити, але не закривати герметично. Після завершення процесу бродіння суміш проціджують, додають ще 6 столових ложок цукру або меду, переливають в пляшки, закривають пробками і ставлять в холодильник.

Після охолодження квас готовий до вживання!!!

 

 

Переглядів: 1766 | Додав: Lagol | Теги: квас, молочно-кислі продукти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
Рівненщина: регіональний інформаційний портал
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нас читають