ЗАКВАСКА БАКТЕРІАЛЬНА КВАС VIVO для домашнього
приготування квасу.
Закваска КВАС VIVO призначена
для приготування квасу в домашніх умовах.
Квас – це традиційний
слов’янський напій. Квас ефективно втамовує спрагу і має приємний смак. Крім
того у квасі багато корисних властивостей.
Домашній квас – це
справді натуральний продукт. Крім того, виготовлений із закваски VIVO, квас
містить молочнокислі бактерії, які нормалізують роботу кишечника. Домашній квас
не містить барвників, консервантів, штучних ароматизаторів.
Використовуючи
закваску і різну смакову основу (хлібні сухарі, фрукти або сухофрукти, овочі
тощо) можна приготувати квас, який Вам до смаку. Хлібний квас очищає судини,
покращує зір, покращує роботу печінки і навіть підвищує потенцію. Випитий натщесерце,
квас покращує апетит і стимулює виділення шлункового соку.
Буряковий
квас відновлює клітини печінки, має жовчогінну дію. Чистить судини, нормалізує
кров'яний тиск і роботу шлунково-кишкового тракту.
Капустяний
квас містить проти виразковий вітамін В, різні мікроелементи і біологічно
активні речовини.
Селеровий
квас корисний при хворобах шлунку, при ревматизмі, ожирінні, захворюваннях
сечового міхура.
Імбирний квас
корисний при виразковій хворобі шлунку, для підвищення апетиту і поліпшення
травлення, при атеросклерозі, порушенні жирового обміну. Сприяє нормалізації
стану кров'яних судин.
Приготувати квас дуже просто
На три літри
питної води використовується один флакон закваски КВАС-VIVO,
1 стакан цукру або меду і смакова основа: фрукти (будь-які фрукти або сухофрукти),
овочі (буряк, селера, капуста, редька, імбир), будь-які соки або хліб (житні
сухарі). Смакову основу і цукор або мед залити 0,5 - 1 літром окропу. Додати 2,0
- 2,5 літра холодної води. Таким чином, готова суміш має бути температурою 30-35
градусів. Після цього додається закваска КВАС VIVO, суміш перемішується і залишається
для сквашування при кімнатній температурі на 16 – 24 години. Чим тепліше в
кімнаті – тим швидше квас буде готовий. Ємність рекомендується прикрити, але не
закривати герметично. Після завершення процесу бродіння суміш проціджують,
додають ще 6 столових ложок цукру або меду, переливають в пляшки, закривають
пробками і ставлять в холодильник. Після охолодження квас готовий до вживання!!!
|