Понеділок, 29.04.2024, 02:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2010 » Вересень » 7 » У нас нова кава - Jamaica Blue Mountain!
10:42
У нас нова кава - Jamaica Blue Mountain!

Найрідкісніша і найдорожча кава в світі. Із зерен кави Ямайка Блакитна Гора варять каву високої якості, з тонким, рівним і чистим ароматом, смак відрізняється легким винним присмаком, неперевершеною гаромонією.

Ямайка Блакитна Гора — це справді королівська кава!

На східному березі прекрасного острова Ямайка знаходиться гірська гряда під назвою Блакитні Гори. Найвища точка знаходиться на висоті 5000м над рівнем моря, а грунт цього регіону створив унікальну зону, яка вважається лісовим заповідником. Гірський грунт під впливом дощу створює прекрасні умови для вирощування одного з кращих сортів кави в світі: Ямайка Блакитна Гора.

Кава Ямайка Блакитна гора відома всьому світу як кава, якій надавали перевагу монархи. Ця кава вважається найрідкіснішою і найдорожчою зі всіх існуючих сортів. Її унікальність сприяла створенню довкола неї ореолу таємничості, а багатий, незвично солодкий смак і яскравий, насичений аромат роблять цю каву по-справжньому неперевершеною.

Ця кава з'явилася на Ямайці в 1728 році, коли губернатор острова, Сер Ніколас Лоус, привіз насіння арабіки з Мартінікі. Насіння прекрасно прижилося до клімату і грунту острова і незабаром виробництво кави на Ямайці почало активно розвиватися.

У 1950 році була створена Індустріальна Кавова Рада острова Ямайка для того, щоб стежити за відповідністю якості кави, встановленим стандартам. Кава збирається вручну і проходить всі стадії обробки - від збору зерен до атестації.

Кожна партія кави з Ямайки, призначена для експорту, сертифікується Індустріальною Кавовою Радою.

Моносорти від La Semeuse — це завжди якісна кава, складена із зелених бобів лише однієї плантації, де вирощуються всесвітньо відомі сорти кави - Блакитна Гора. Саме так, йдеться про зернах лише одного походження, дбайливо обсмажених вручну, в дуже обмежених кількостях згідно з методами La Semeuse. Ця кава для справжніх гурманів і тонких цінителів.


Переглядів: 1352 | Додав: Lagol | Теги: Кава, Ямайка Голуба Гора | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Гурман  
0
А все тому що 85% йде на експорт до Японії і на весь решта світ залишається всього нічого....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
Рівненщина: регіональний інформаційний портал
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нас читають