Продукція Селиської сироварні у Кав'ярні на Петлюри
Селиський сир –біологічно чистий продукт. Закарпаття відоме всій Україні своєю природою, горами, чистими річками, колоритним фольклором та базами відпочинку. З вересня 2002 року до цього переліку додався перший сир, виготовлений на Україні за тисячолітньою виробничою традицією Швейцарських Альп. Завдяки підтримці членів Асоціації європейських кооперативів Лонго Май у Нижньому Селищі Хустського району, відкрилася сироварня. Тут, молоко від місцевих виробників перетворюється в сир найвищої якості, єдиний в країні. "Селиська сироварня” не має нічого спільного з молокозаводами радянського типу. У Нижньому Селищі наголос ставиться на якість, а не на кількість.