В кав'ярні з'явився в продажі новий вид чаю Пу Ер - МОЛОЧНИЙ.
Молочний пу ер виготовляється з класичного чайного листя пу ер за допомогою штучної ароматизації. Молочний пуер нормалізує обмін речовин, омолоджує шкіру і при регулярному вживанні підтримує її в хорошому стані, чайне листя пу еру сприятливо впливає на весь організм, оздоровлюючи і омолоджуючи його, виводячи з нього токсини. Пу ер нормалізує цукор в крові і перешкоджає розвитку ракових захворювань. Чайне листя для виготовлення молочного пу еру вирощують в провінції Юньнань, високо в горах (середня висота, на якій ростуть чайні дерева, 1800 метрів над рівнем моря).
Молочний пу ер проходить традиційні етапи обробки чайного листя: збір, зав'ялення, потім скручування і пресування.
Ароматизують молочний пу ер так - спочатку в процесі виробництва використовують сік незрілого ананасу, а потім молочну сироватку. Молочний пу ер тонізує і бадьорить організм, дарує свіжість і енергію. У настої присутні м'який і тонкий молочний смак і аромат. Крім того настою притаманні деревні нотки, горіхові і фруктові, але вони не так яскраво виражені, як у класичних пу ерах, що робить молочний пу ер менш терпким, дуже ніжним і м'яким.
Чай пу ер можна заварювати до 5 разів. Чайне листя при перезаварюванні не дає гіркоти.